HR uitbesteden

Vraag salarisadministratie advies voor een betere salarisadministratie

Uw salarisadministratie moet altijd goed op orde zijn en voldoen aan de geldende wet- en regelgeving. Zonder een goedlopende salarisadministratie kunt u in de problemen komen met diverse instanties, zoals de belastingdienst, maar ook het pensioenfonds en sociale verzekeringsinstellingen. Daarnaast verwachten uw medewerkers een salaris die tijdig wordt uitbetaald en met een goede berekening. Bij onvoldoende kennis en het niet houden aan de wet- en regelgeving, is er het risico dat de medewerker door de instanties wordt aangesproken en moet bijbetalen voor belasting of pensioenpremie. U heeft dus alle reden om uw salarisadministratie op orde te hebben. Mist u deskundigheid op bepaalde vlakken, dan kunt u het nodige salarisadministratie advies gebruiken.

Met een betrouwbare salarisadministratie adviseur kunt u ieder vraagstuk aan

Of het nu om een individuele salarisberekening gaat, de processen op de salarisadministratie of om vragen omtrent de wet- en regelgeving, een salarisadministratie adviseur kan u van nuttige adviezen voorzien. Salarisadministratie kan complex zijn. Uiteraard gaat dit onder meer over de salarisberekeningen. Gelukkig hoeft u niet meer iedere salarisstrook per stuk te berekenen, met goede salarissoftware wordt u enorm ontlast. Ook bij de keuze van een juiste softwarepakket kan de salarisadministratie adviseur u bijstaan. Met goede software heeft u heel wat stappen gemaakt in het automatiseren van uw salarisadministratie. Mocht u helemaal van de rompslomp rondom de salarisadministratie af willen? Dan kunt u uw volledig salarisadministratie ook uitbesteden.

PHOCUS is uw salarisadministratie adviesbureau

Heeft u advies nodig op het gebied van salarisadministratie? Dan is PHOCUS graag uw salarisadministratie adviesbureau. Met onze adviseurs en consultants hebben wij de expertise in huis om u goed op weg te helpen bij uw vraagstukken. Wij hebben uitgebreide kennis over de wet- en regelgeving en staan u bij al uw vraagstukken bij. Ook voor software-implementatie of optimalisatie van uw salarissoftware kunt u een beroep doen op onze kennis en ervaring. Wilt u meer weten over onze dienstverlening omtrent uw salarisadministratie? Neemt u dan gerust contact met ons op en laat u uitgebreid informeren.

Volg PHOCUS op Social Media:

 

Diensten en oplossingen van PHOCUS

Talent Search | Interim en Consultancy | Implementatie | Software HR en Salaris | Uitbesteden | Processen | HR- en Salarisscan

Elzenlaan 1-B
2481 LZ Woubrugge
+31 (0)172 519 900
advies@phocus.nl