Interim salarisadministratie

Interim salarisadministratie

Zoekt u naar een interim salarisadministratie bureau? Neem dan contact op met PHOCUS. Het maakt niet uit om welke reden u zoekt naar een interim. Wij hebben altijd geschikte mensen beschikbaar. Of u nu iemand zoekt voor meerdere dagen per week of slechts voor een paar dagen in de maand, we staan graag voor u klaar. Wilt u zelf meer tijd over houden voor uw kernactiviteiten? Wij zijn dat veel organisaties daarvoor kiezen. PHOCUS is dan de ideale oplossing.

Een ervaren en deskundige interim salarisadministrateur vindt u bij PHOCUS

Uw interim salarisadministratie is bij ons in goede handen. Wij zijn gespecialiseerd in het overnemen van operationele en kennisintensieve processen. We hebben voldoende kennis van uw sector in huis. Graag nemen we de salarisadministratie geheel of gedeeltelijk van u over. U bepaalt zelf voor hoe lang dit gebeurt. Vrijwel elke periode is te realiseren. Wellicht wilt u zich een tijd focussen op bepaalde strategische processen. Laat uw salarisadministratie dan met een gerust hart over aan een van onze experts. Onze mensen hebben vee kennis en ervaring.

Interim salarisadministratie bureau

De interim salarisadministrateur gebruikt bij het overnemen van uw salarisadministratie uw of onze online HR- en/of SaaS-omgeving. Wat wilt u precies aan ons delegeren? Gaat het om de salarisserviceverwerking? Dit is een handige aanvulling op de SaaS-toepassing. U hoeft dan niet zelf te investeren in specifieke salariskennis. Het is mogelijk dat u dan zelf de salarisadministratie doet, maar dat de eindcontrole bij ons ligt. De output zoals salarisstroken, rapportages en overzichten zijn dan ook onze verantwoordelijkheid. Zo is er in overleg veel mogelijk. U bepaalt zelf wat wij precies van u overnemen en ook voor hoe lang. Wilt u de salarisverwerking zelf uitbesteden, dan is outsourcing een goede keus. Als u vragen heeft, mag u ons altijd even bellen of mailen. We staan graag voor u klaar. Het verzenden van het contactformulier is ook een goede optie om contact met ons op te nemen. Wij laten dan zo spoedig mogelijk van ons horen.

 

Neem contact op

 

Volg PHOCUS op Social Media:

 

Diensten en oplossingen van PHOCUS

Talent Search | Interim en Consultancy | Implementatie | Software HR en Salaris | Uitbesteden | Processen | HR- en Salarisscan

Elzenlaan 1-B
2481 LZ Woubrugge
+31 (0)172 519 900
advies@phocus.nl