Salarisadministratie programma

Salarisadministratie programma

Zoekt u een goed werkend salarisadministratie computerprogramma? Dan moet u bij PHOCUS zijn. Wij hebben precies die softwarepakketten die u nodig heeft. Zo zorgt u voor een optimale ondersteuning van al uw operationele processen. Inmiddels mogen we ons partner noemen van een groot aantal salarisafdelingen. Hierdoor hebben we bijzonder veel ervaring opgedaan op dit terrein. Ook voor uw organisatie maken wij graag het verschil. De loonadministratie kent voor onze professionals geen geheimen. Voor goed werkende software moet u bij ons zijn. Wij passen onze SaaS-oplossingen toe en ondersteunen uw strategische processen optimaal.

Programma salarisadministratie

Door middel van een goed werkend en goed passend salarisadministratie programma kan uw salarisproces geheel automatisch geregeld worden. Een groot voordeel van Payroll Cloud en HR Cloud is dat deze modulair zijn opgebouwd. U gebruikt daardoor alleen de voor u relevante functies. Heeft u interesse in de specifieke mogelijkheden? Ga dan naar het contactformulier op onze website. Daar vult u uw persoonlijke gegevens in en ook lezen we graag wat precies uw vraag is. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk zelf contact met u opnemen. Uiteraard mag u ons ook altijd even bellen. Dan spreekt u direct een van onze deskundige medewerkers. Ook het sturen van een e-mail behoort tot de mogelijkheden. We staan graag voor u klaar.

Continue beschikking over juiste data met salarisadministratie computerprogramma

Kiest u voor ons programma salarisadministratie, dan heeft u altijd en overal de beschikking over de nodige data, output en rapportages. Overal betekent dan ook echt dat u ook bijvoorbeeld onderweg deze gegevens kunt inzien. Door gebruik te maken van HR Cloud en Payroll Cloud verlaagt u bovendien de kosten van onder meer functioneel beheer, onderhoud, beveiliging en de ICT-afdeling. De HR Cloud is snel beschikbaar en geheel ingericht voor uw HR-processen. Wat kunnen wij voor u betekenen? Heeft u issues omtrent de personeelsplanning of gaat het om organogrammen? Wilt u gebruik gaan maken van Payroll Cloud? Dit is de ideale oplossing als het gaat om salaris. Iedere periode worden voor zowel Profit als Non-Profit de salarissen nauwkeurig berekend.

Volg PHOCUS op Social Media:

 

Diensten en oplossingen van PHOCUS

Talent Search | Interim en Consultancy | Implementatie | Software HR en Salaris | Uitbesteden | Processen | HR- en Salarisscan

Elzenlaan 1-B
2481 LZ Woubrugge
+31 (0)172 519 900
advies@phocus.nl