Salarisadministratie software

Salarisadministratie software

Voor een goed salarisadministratie softwarepakket bent u bij PHOCUS precies op de goede plek. Wij zijn er voor zowel implementatie als voor beheer. Wilt u gebruik maken van onze diensten? Graag vernemen wij dan allereerst uitvoerig uw wensen en eisen. Deze staan bij ons altijd centraal. Als wij uw eisen en wensen helder hebben, dan geven wij u advies over implementatie, testplan en de best werkende oplossing. Wij kunnen werkelijk van a tot z alles voor u verzorgen. Ook de inrichting van de software kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Ook voor het operationeel gebruik mag u een beroep doen op onze professie en ervaring. Meteen na de oplevering van de software kunt u aan de slag. Zijn er op een later moment problemen of onduidelijkheden, dan mag u altijd gebruik blijven maken van onze service.

Software salarisadministratie is eenvoudig te koppelen

De salarisadministratie software is eenvoudig in gebruik. De Payroll Cloud en de HR Cloud kennen verschillende ‘out of the box’ integraties. Het is ook mogelijk om zelf online koppelingen te maken. Dit doet u door middel van de Automatic Programm Interface. Honderden organisaties en bedrijven gebruiken inmiddels de SaaS-oplossing. Ook voor uw organisatie is dit een goede oplossing. Het maakt hierbij niet uit in welke sector u werkzaam bent.

Salarisadministratie softwarepakket

Zijn er voor u bepaalde uitdagingen als het gaat om software salarisadministratie? Heeft u problemen met het applicatiebeheer? Is het de bedoeling om documenten op te slaan in een beveiligd digitaal dossier? Heeft u behoefte aan het direct doorrekenen van wijzigingen in de salarissen en in de personeelskosten? PHOCUS kan in deze verschillende situaties veel voor u betekenen. Wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op. Roger Horz staat u graag te woord. Hij kan u alles vertellen over onze salarisoplossingen. U vindt zijn e-mailadres en zijn telefoonnummer op onze website.

Volg PHOCUS op Social Media:

 

 

Diensten en oplossingen van PHOCUS

Talent Search | Interim en Consultancy | Implementatie | Software HR en Salaris | Uitbesteden | Processen | HR- en Salarisscan

Elzenlaan 1-B
2481 LZ Woubrugge
+31 (0)172 519 900
advies@phocus.nl